TOKAT / TURHAL - Üçyol Şehit Halil Gedik Ortaokulu

Ock

8/A Sınıfında eğitim gören öğrencilerimiz Fen Bilimleri Öğretmenimiz Betül ÇİFTÇİ rehberliğinde asit baz deney çalışması yaptılar.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülmekte olan “Okulumda Sağlıklı Besleniyorum” programının alt başlığı olan “Fiziksel Aktivite” ile  okulumuzda "Hareketli Yaşam ve Sportif  Faaliyetler" alanında Öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımızın katılımı ile egzersiz hareketleri planlı ve kontrollü bir şekilde yapılmaktadır.

Ara

Okulumuzda ülke geneli gerçekleştirilen Türkçe ve Matematik,il geneli gerçekleştirilen Fen Bilimleri ve İngilizce sınavları uygulandı.

Ara

Okulumuz öğrencilerine Kazanım Değerlendirme Etkinliği uygulandı.

Kas

Okulumuza yılın ilk karı yağdı.

Kas

Okul tabelamız yenilendi.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu ve Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün edebiyete intikalinin 85. yıldönümü münasebetiyle İngilizce Öğretmenimiz Esra ERDEMLİ ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Tuba KABAK koordinesinde okulumuz öğrencileri tarafından okulumuzda anma töreni gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz 7/A Sınıfı öğrencisi Sefer Embiya Zengin'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.

Kas

Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıl dönümü münasebetiyle okulumuzun öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan Cumhuriyet Bayramı kutlama törenini gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kutlu Olsun!

Ekm

Okulumuzda 100. Yıl Akıl Zeka Oyunları Turnuvası düzenlendi.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 2023/2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği toplantısı yapıldı.

Ekm

Okulumuzda 100.Yıl Koşu Yarışması düzenlendi.Emeklerinden dolayı Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet Han Aydın'a teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 100.Yıl Masa Tenisi Turnuvası yapıldı . Emeklerinden dolayı Beden Egitimi Öğretmenimiz Mehmet Han Aydın'a teşekkür ederiz.

Ekm

100. Yılında Cumhuriyet konulu şiir yarışmasında il birincisi olan ögrencimiz Fatıma Polat okul müdürümüz Mustafa Karakaş ve velisi Sefer Polat ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Taştan'ı makamında ziyaret etti.Milli Eğitim Müdürümüz Ali Taştan öğrencimizi ödüllendirerek başarılar diledi.

Ekm

Turhal Anaokulu Müdürü Rehber Öğretmen Mustafa Sevim tarafından ortaokulda eğitim gören tüm öğrencilerimize motivasyon konulu rehberlik sunumu yapıldı.Degerli öğretmenimiz Mustafa Sevim'e teşekkür ederiz.