TOKAT / TURHAL - Üçyol Şehit Halil Gedik Ortaokulu

Ekm

Okulumuzda yangın ve deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikat yapılmadan önce öğrencilere yangın ve deprem esnasında yapılması gerekenler açıklandıktan sonra tatbikat başarıyla  gerçekleştirildi.

Ekm

Mevye Yiyorum Sağlıklı Besleniyorum etkinlikleri kapsamında okulumuzda eğitim gören tüm öğrencilerimize mandalina ikram ettik.Afiyet olsun.

Ekm

Okulumuz 8/A sınıfında eğitim gören Fatıma Polat 100.Yıl Cumhuriyet konulu şiir yarışmasında il birincisi olmuştur.Öğrencimiz Türkiye geneli şiir yarışmasında Tokat ilimizi temsil edecektir.Ögrencimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Peygamber efendimiz Hz. Muhammed(s.a.v.)'in dünyayı şereflendirdiği gün olan "Mevlid Kandili" okulumuz öğrencileri tarafından sunulan programla kutlandı.   Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında düzenlenen program; Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlamış daha sonra şiir, ilahi ve oratoryo gösterileriyle devam etmiştir.

Düzenlediğimiz program sayesinde efendimizi bir kez  daha anma, anlama ve tanıma imkanı bulan öğrenciler bu anlamlı günü coşkuyla kutlamışlardır. Programda emeği geçen öğretmen ve  öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda öğrencilerimizin seviye durumlarını öğrenmek adına öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan degerlendirme sınavı yapıldı.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası coşkuyla kutlandı.Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk zili çaldı. Müdürümüz açılış konuşması yaptı. Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olmasını diledi.Tüm öğrenci,öğretmen ve personelimize çikolata ikramı yapıldı.

May

8. Sınıfta eğitim gören öğrencilerimiz Görsel Sanatlar ve Müzik alanında yetenek tarama testine katıldılar.Yetenekli öğrencimiz Tokat Güzel Sanatlar Lisesi sınavlarına yönlendirildi.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimiz Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ömer YAŞAR'ın hazırlamış olduğu parkurda yarışma yaptılar.

May

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde eşsiz bir galibiyet olarak yer eden Kurtuluş Savaşı'nın ilk adımı 19 Mayıs'ta atılmıştır.19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

May

7-A Sınıfında eğitim gören öğrencilerimiz Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ömer Yaşar eşliğinde doğa yürüyüşü yaptılar.

May

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine Tokat ÖDM tarafından hazırlanan Matematik,Türkçe ve Fen Bilimleri derslerinden kazanım değerlendirme sınavı yapıldı.

May

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı yapıldı.Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle hazırlanan program okulumuzda yapıldı.

12 Mart 1921 tarihinde TBMM´de yapılan oylama sonucunda Mehmet Akif´in şiiri, İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir. Mehmet Akif Ersoy, verilen 500 liralık ödülü "Ben bu şiiri para için yazmadım." diyerek Türk ordusuna bağışlamıştır. Mehmet Akif, İstiklal Marşı´nı kitabı Safahat´a niçin koydurmadığı sorulduğunda "O benim değil, milletimindir." cevabını vermiştir.

Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

KKaldığımız yerden devam ediyoruz.Yıldız Kız ve Yıldız Erkek Kros takımlarımız okul sporları müsabakalarında ilçe birincisi olmuşlardır.Kros takımlarımız il finallerinde ilçemizi temsil edeceklerdir.Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.Beden eğitimi öğretmenimiz Ömer Yaşar'ı tebrik ediyoruz.