TOKAT / TURHAL - Üçyol Şehit Halil Gedik Ortaokulu

May

Öğrencilerimiz İlçe Akıl Zeka Oyunları Turnuvasında büyük başarı elde ettiler.

Abdullah Mutlu-Kulami İlçe Birincisi

Melih Gül-Küre İlçe Üçüncüsü

İbrahim Yeğen-Pentago İlçe Üçüncüsü

Öğrencilerimize ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Taştan takdim etti.

Öğrencilerimizi tebrik eder,İl finallerinde başarılar dileriz.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ali TAŞTAN, merkezüstü Üçyol Köyü olan deprem sonrası okulumuza geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile bir araya gelen müdürümüze ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda İlçe Akıl Zeka Oyunları Turnuvasına katılacak öğrenncileri belirlemek amacıyla Akıl Zeka Oyunları Turnuvası yapıldı.Emeği geçen öğretmenimiz Betül Çiftçi'ye teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerimiz okul bahçemizde geleneksel oyunlarla doyasıya eğlendiler.

Mrt

22 Mart 2024 tarihinde köyümüze yağan kar okulumuzda eşsiz kar manzaları oluşturdu.Öğrencilerimiz doya doya kar keyfı yaşadılar.

Mrt

Türk kültüründe; doğanın yeniden uyanışı, yeni günün başlangıcı, doğum günü gibi yenilenmeyi, başlangıcı ifade eden Nevruz her yıl 21 Mart gününü içine alan haftada Türk dünyasınca kutlanır.

Kültürümüze bu anlam ve ümit yüklü günü bir değer nişanesi olarak ekleyen Atalarımıza minnetle.

Nevruzumuz kutlu olsun.

Mrt

12 Mart 1921, Türk milleti açısından çok önemli bir tarihtir. Bunun nedeni, İstiklal Marşı'nın kabulü ve millî marşımız olarak belirlenmesidir.

İstiklâl Marşı'nın şiiri, Mehmet Âkif ERSOY tarafından yazılmıştır. Kurtuluş Savaşı'nın büyük bir mücadeleye dönüştüğü yıllarda yazılan bu şiir, 12 Mart 1921'de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir. İstiklal Marşının kabulü ile birlikte Türk milletinin coşkuyla söylediği, saygıyla dinlediği resmi marşı ortaya çıkmıştır.

Akif'in yazdığı şiir, 12 Mart 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklâl Marşı olarak kabul edilmiştir. Bestesi ise Osman Zeki ÜNGÖR tarafından yapılmıştır.

İşte bugün milletimizin egemenlik, bağımsızlık ve bölünmez bütünlüğünün sembolü Mehmet Âkif ERSOY'un yazdığı, Osman Zeki ÜNGÖR'ün bestelediği İstiklâl Marşı'nın kabulünün 103. yılı... Bu vesileyle başta İstiklâl Şairimiz Mehmet Âkif ERSOY ve Osman Zeki ÜNGÖR olmak üzere tüm vatan sevdalısı şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Mart ayında köyümüze kar yağması öğrencilerimizi heyecanlandırdı.

Mrt

Okulumuzda Tokat il geneli uygulanan kazanım izleme ve değerlendirme sınavı yapıldı.

Mrt

Okulumuzda eğitim gören tüm öğrencilerimize döner ayran ikramında bulunuldu.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Soğuk Espriler yarışması düzenlendi.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda dönem sonu faaliyetleri kapsamında tüm öğrencilerimiz kendi bilekliklerini tasarlayarak eğlenceli zaman geçirdiler.

Şbt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.Tüm öğrencilerimize afet eğitimi verildi.Depremde şehit olan vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunuldu.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının birinci dönemi bugün sona erdi.Okulumuzda karne günü töreni düzenlendi.Derslerinde sosyal etkinliklerde başarı gösteren öğrenciler ödüllendirildi..